16 oktober 2011

10 minuter handboll och hur mycket barnprogram som helst

Japp. Hostan blev till feber och hosta och en liten väsig pojke är sjuk igen. Vi som skulle hem till Cecilia och se på Champions League-handboll och äta hamburgare fick gå till doktorn och apoteket istället. Bricanylen var slut hemma i skåpet och utan den blir hostan alldeles för jobbig för en liten man, så det var bara att gå och hälsa på tant doktorn. Hon var snäll trots att hon stack Theo i fingret. Det bekom honom faktiskt inte alls. Han var mest glad över att vi skulle åka spårvagn till apoteket i Nordstan. Och tänk, i leksaksaffären mittemot apoteket hade de en karusell!



När vi kom hem var det tio minuter kvar av matchen och jag fick se dem med löfte om Toy Story direkt efter slutsignalen. Sen var det barnprogram och lördagsgodis resten av kvällen. Jag var trött som tåget efter en lång arbetsvecka, en natt med pyttelite sömn och en dag med en mammig och klängig sjukling - så jag somnade i soffan efter nattningen.

Nu är det morgon igen. Theo sov hyfsat bra men kom till vår säng och väste någon gång på natten. Klockan sex var det dags att gå upp och äta glass. Det får man när man har ont i halsen och är sjuk.

Liten och smutsig.

Inga kommentarer: