16 december 2010

Typiskt!

Ikväll, om några minuter närmare bestämt, går alla på jobbet och äter julbord tillsammans. Jag sitter hemma i karantän och återhämtar mig efter magsjukan jag fick av Theodore. Jag hade sett fram emot det här julbordet i evigheter och dessutom händer en massa roligt på jobbet just nu - och här får jag sitta. Imorgon också. Jag är som sagt i karantän minst en dag till, pojken är frisk från magsjukan men ögoninfektionen sitter fortfarande i så det blir inget dagis. Suck.

Å den positiva sidan så var det en ganska lindrig magsjuka. Pojken kräktes under en dag och jag under en natt. Sedan mådde vi bättre. Nu väntar vi på att pappan ska följa samma öde.

En annan positiv sak är att alla julklapsstickningarna är klara och skickade. En är inte riktigt klar men den behöver inte vara färdig förrän på annandagen så det är lugnt. 13 stycken i år. Jag fattar inte att jag hann. 28 stickningar under hösten och vintern. Det är nog rekord för mig. När julafton är över kommer bilder och mer information. Jag har förresten uppdaterat mössinlägget med stick-info.

Inga kommentarer: