11 november 2010

Torsdagsmyset

Idag blir det "Ra-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-taa-taa" via teven.
Pojken sover efter att ha mått en aning bättre idag. Ingen feber men mycket gnäll och många frustrationsutbrott på golvet. Natten var hemsk. Han vaknade en miljon gånger mellan sju och elva men efter en Panodil sov pojken gott fram till tre. Då bröt hela helvetet ut. Jag vaknade av att Theodore gallskrek i sitt rum. Det var helt omöjligt att trösta honom och han vägrade alla försök. Inga kramar, ingen famn, inget vatten, ingen glass. Bara gallskrik och sprattlande på golvet. Han kändes inte varm alls, snarare sval, och var helt blek i ansiktet trots att han gallskrek. Det var riktigt läskigt. Till slut lugnade han ned sig när han fick komma upp i vardagsrummet och se på Thomaståget. Vid fem, efter tåg på teve och tre sagor somnade han om i sin säng. Efter två timmar. Jag gick och däckade och vi sov allihopa ända till åtta!

Doktorsbesöket gick bra. Spolningar görs tydligen inte utan de använder en sug eller en liten tång, som i vårt fall. Mycket smidigt och smärtfritt. Bedömningen löd: ingen ny öroninflammation men väl rester från den förra. Lite rodnad på ena sidan och vätska på andra. Han fick örondroppar som vi ska använda i sju dagar och en återbesökstid i januari. Bra att de kollar upp.

Jag har vikt tvätt och plockat lite i vardagsrummet så nu tänker jag med gott samvete sitta resten av kvällen med ett handarbete i händerna. Nu handboll på teve - Sävehof-Skövde. Ratata!

1 kommentar:

Jenky sa...

Bra att dom tog bort propparna. :) Hoppas lillTheo kryar på sig snart!