22 september 2009

Hemmadagen



Idag är det regnigt ute och därför kan jag och Theodore inte gå ut. Varför? undrar ni säkert då. Jo för att det enda stället i stan som säljer vår vagnsmodell och alltså också regnskydd till densamma har slut på sittvagns-skydden. Och vi har ju nyss bytt från ligg- till sittvagn. De ska komma in på torsdag eller fredag och tills dess får vi skynda oss ut mellan skurarna. Som tur är har vi i alla fall en liten utflykt planerad fram emot kvällen då vi ska på födelsedagstårta hemma hos Stefan Pleaze no rainz!

Så. Dagen har mest bestått av att pojken sett på när jag har städat köket. Annars har han sovit. Han har ju börjat sova sådär oroligt igen, vaknar av ingenting och gråter och är svårare än vanligt att söva. Dessutom vaknar han ju mellan fem och sex på morgonen och har svårt att somna om. Det är ingenting mot hur det var innan såklart men det gör ju att han sover sämre och vill sova fler korta stunder under dagarna.

Gulligt är dock att han har börjat hålla i sin snutte när han ska sova. Förut låg den bara där bredvid utan att han brydde sig om den nämnvärt.

Han är också lite blygare än vanligt och har lärt sig att banka med saker. Det händer mycket nu och jag tror att det är utvecklingssprång på väg. Därav sömnsvårigheterna och blygheten.

Aptiten är det dock inga problem med. När jag hade städat lite i köket var det lunchdags för Theodore. Biffstroganoff och fruktpuré stod på menyn och det gick i utan några svårigheter.

(Här skulle det egentligen vara en film på Theodore när han äter sin lunch men den var 71 mb för stor för att kunna postas här och jag har inget program för att klippa film.)

Efteråt var han så trött att han störtsomnade.



1 kommentar:

ele sa...

banka och inte minst slå näven i bordet är kul :)