24 oktober 2008

AAYAAAA! WOOOH! ... del 2

Och vansinnet fortsätter. Runt åtta-tiden igår blev det tyst på karln i lägenheten under. Jag trodde i mitt enfald att det betydde att allt var tillbaka till det normala, och det var det också - till fyra imorse. Då började han skrika igen. Vid halv fem var jag ordentligt trött på hans gapande och bollande av möbler så jag ringde polisen. Svaret jag fick var att de inte hade resurser till sådant och att det var upp till fastighetsägaren att sköta sådant. Jaha, då ringde jag till vaktbolaget igen. Någon gång efter fem somnade jag.

Klockan sju imorse började han igen. Gapande, skrikande och dunkande. Min plan var att ringa polisen igen från jobbet men det behövde jag inte, för jag mötte två farbror blå i trappan. De var snälla och trevliga och hade varit där även inatt. I porten mötte jag sedan ytterligare två poliser tillsammans med fastighetsskötaren. Jag hoppas att de tog med sig karlsloken den här gången för inatt vill jag sova!

Sa jag förresten att jag är sååå glad att vi flyttar om en vecka?

3 kommentarer:

Anette sa...

Hur gick det! Fick nån tyst på galningen?? Vad obehagligt alltså... Skönt att ni kommer ifrån "Ryssland" snart!!

Kram!

Anonym sa...

men mr crazy man!

Anonym sa...

Obehagligt med sådana grannar.
I helgen gjorde ngn granne konstiga ljud och bankade så en bokhylla skakade, då började jag bli lite rädd, men sen har det ej hänt mer.

Ha en bra helg.