02 juni 2008


Nummer ett: Kroppspuder är den bästa uppfinningen någonsin. Nu är det möjligt även för flickor och pojkar med tjocka dallriga lår att gå barbent under kjolen. Jag fattar inte att jag inte testat det här förut, gammalt och beprövat som det är. Oh my lord. Jag ser nog aldrig åt en strumpbyxa igen.

Nummer två: Det är nog ingen överraskning men jag har sent omsider upptäckt islatten. I ett par veckor har jag varit totalt beroende och sörplat i mig nästan en om dagen. Hittills älskar jag allra mest den vi gör hemma i espressomaskinen men den är tätt följd av Espresso House-latten. Vanilj ska det vara och vi har självklart införskaffat rätt smaksättning. Jag kan nämna att det är för mycket garvsyra i Fröken Ohlssons, att 113 50:s är för stark och att hasselnöt inte är att föredra framför vanilj. I alla fall inte Condecos.

Nu sitter jag här med solvarmt hår, pudrade lår och en islatte i handen. Det är nästan som semester.

3 kommentarer:

Anonym sa...

gah det borde jag också testa! kroppspuder alltså. det finns på apoteket va? mina ben får panik utan leggins och dess likt.

Heldri sa...

Hur länge håller sig pudret? Jag menar måste man ha med sig och dutta på mer efter ett tag? Samt kommer man att lämna små pudermärken överallt där man suttit?

Annars verkar det ju toppen att kunna få gå med bara ben!!!

Linda sa...

Alltså funkar det på riktigt? Jag undrar också hur ofta man måste pudra på? Du får helt enkelt ägna ett helt inlägg bara till det magiska pudret!